„Salūno“ pergalė X šalies vaikų ir jaunimo šokių konkurse „Norim kilt...2015“

2015-04-14, Šokių klubas „Salūnas“.

Šeštadienį Klaipėdos žvejų  rūmuose įvyko X ŠALIES VAIKŲ IR JAUNIMO ŠOKIŲ FESTIVALIO-KONKURSO „NORIM KILT...2015“  VAKARŲ Lietuvos atrankinis turas.

 Parodyti, ką išmoko ir kuo gali pasigirti, atrankiniame ture panoro  25 šokių kolektyvai.

Tarp jų ir šokių klubas „Salūnas“ ( vadovė Reminta Stoškuvienė), kuris vėl šiemet POP šokio kategorijoje  su šokiu „ Fun party „ iškovojo kelialapį į finalą Vilniuje, kuris vyks gegužės mėnesį.

Vaikų ir jaunimo šiuolaikinių šokių festivalis „Norim kilt“  sulaukė didelio šokėjų susidomėjimo. Festivalį nuo 2000 metų rengia laisvalaikio centras „7 mūzos“. Dalyvauja: kolektyvai, atliekantys šiuolaikinio šokio, „Šou“ šokio, „Pop“ šokio ir gatvės šokio kategorijas atitinkančias kompozicijas. Atrankos turuose atrinkti geriausi „modernaus“, „šou“, „pop“, „gatvės“ ir „charakterinio“ šokių kolektyvai patenka į festivalio finalą. Atrankiniai turai vyksta Šiauliuose, Marijampolėje, Panevėžyje, Klaipėdoje ir Vilniuje.

Organizatoriai siekia, kad kuo daugiau kolektyvų – ir jau žinomų, ir tik pradedančių – turėtų galimybę pasirodyti didžiosiose scenose, pasidalyti patirtimi su kolegomis, taip pat populiarinti šiuolaikinius šokius tarp jaunuomenės bei aktyvinti vaikų ir jaunimo masinį kultūrinį gyvenimą. Dabar kasmetinis šiuolaikinių šokių festivalis „Norim kilt“ garsėja dalyvaujančių kolektyvų skaičiumi ir žiūrovų susidomėjimu vaikų ir jaunimo šokiais.

„ Laimėti visada smagu, ypač tokiuose dideliuose konkursuose kaip „Norim kilt“. Su vaikais labia  džiaugiamės , kad mus pastebėjo žmonės iš šokio pasaulio – mums  tai labai malonu”- sakė „Salūno” vadovė Reminta.

 


Straipsnio komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pirmasis!
Apklausa
Ar reikėtų siųsti Lietuvos karius į Ukrainą?