Po graudžiai juokingos viešnagės restorane kilo klausimas: ar tai normalu?

2018-11-19, Riebus katinas
Nuotr. iš „Riebus katinas“.
Nuotr. iš „Riebus katinas“.

Paskutinį kartą Šilutėje teko lankytis daugiau nei prieš metus. Tą kartą papietavę bare „Klumpė“ likome patenkinti. Tad panašių įspūdžių tikėjomės ir iš šio vizito – važiavome ne bet kur, o į pačių šilutiškių rekomenduotą restoraną „Rambynas“.

Restoranas įsikūręs miesto centre, antrame aukšte virš maisto prekių parduotuvės. Kelios salės pietaujantiems, atskirta zona vaikų žaidimams, žodžiu, pasirūpinta ir valgančiais, ir jų pavalgiusiomis atžalomis...

Įsitaisome prie lango ir pradedame vartyti meniu. Iš pirmo žvilgsnio įdomiai ir gražiai pateiktas meniu kuo toliau skaitant tuo labiau kėlė juoką.

O labiausiai juokėmės iš meniu dalies, pavadintos lietuviška virtuve. Bandau prisiminti, kuriais metais prie lietuvių virtuvės patiekalų buvo priskirtos Cezario salotos, prancūziška svogūnų sriuba, midijos, mėsainiai... Džiaugiuosi, kad šis meniu parašytas lietuvių kalba, nes jei užsuktų koks italas ar prancūzas, kavinės darbuotojams ilgai reiktų aiškinti, kaip lietuvių virtuvė restorane „Rambynas“ praturtėjo jų šalių patiekalais...

Po lietuvių virtuvės patiekalų meniu sekė kinų virtuvės patiekalai. Kadangi skaitytojai, rekomendavę šį restoraną, minėjo, kad kiniški patiekalai čia skanūs, į bendrą užsakymą norėjosi įtraukti ir kažko azijietiško. Pavartėme meniu, pasidžiaugėme naujais patiekalais praturtėjusia lietuvių virtuve ir, sulaukę padavėjos dėmesio, pradėjome užsakyti patiekalus.

Kiek nuliūdino žinia, kad kiniškų patiekalų paragauti neteks – pasirodo, virėjas kinas atostogauja. Liūdna, kai trečdalį meniu sudaro kiniški patiekalai, o kad jų nepavyks paragauti, sužinai tik viską išstudijavęs ir padavėjai priėjus priimti užsakymo. Ar tai normalu restorane? Tikrai ne.

Bet džiugu bent tiek, kad lietuviškos virtuvės patiekalų šiame restorane gausu, ir pasirinkti išties yra iš ko. Katinienė, kaip ir visos moterys, rinkosi vieną, po to persigalvojo kitą. Ir kai padavėja nubraukė užsakytą sterko kepsnį, man parūpo, ant ko ji rašo. Nustebau pamatęs, kad mūsų užsakymą ji rašė tiesiog ant delno. Situacija buvo graudžiai juokinga: vadina save restoranu, o užsakymas priimamas taip...

Mergina net neslėpė, kad pamiršo užrašų knygelę prie baro, o baimė pamiršti užsakymą padiktavo tokią išeitį. Džiaugiuosi, kad ji nebandė prisiminti užsakymo – gyvenime esu matęs tokių kuriozinių situacijų, kai padavėjai „pjauna į lankas“, nešdami užsakymą iš „galvos“. Tad delnas, kai nepasitiki savo gebėjimais įsiminti, – geriausias sprendimas.

Kol mes aptarinėjome šiuolaikinį delninuką, kita padavėja atnešė sultis – pomidorų ir apelsinų. Ji ne tik nepaklausė, kam kurios – tiesiog padėjo jas ant krašto stalo ir nuėjo. Nespėjau net pasakyti, kad mes užsakėme ką tik išspaustas apelsinų sultis.

Kai po kelių minučių pro šalį prabėgančios padavėjos pasiteiravau, kodėl sultys nenatūralios, sužinojau, kad ne tik virėjas kinas, bet ir savininkai atostogauja, tad apelsinų nėra.

O pasiteirauti, ar klientas sutiks gerti sultis iš pakelių, šiame restorane, matyt, nepriimta. O kam vargintis, kai gali sprendimą už klientą priimti pats?

Dažnai rašydamas apžvalgas aš paliečiu maitinimo įstaigos statusą, o „Rambynas“, pasivadinęs restoranu, privertė šią temą labiau pagvildenti.

Praėjus gal 15-20 minučių buvo atnešta lėkštė rūgštynių sriubos ir taip pat padėta ant stalo krašto. Niekam ne tik nebuvo įdomu, kas ją valgys, bet net nebuvo įdomu, kad užsakėme dvi sriubas. Šiame restorane padavėjai nežino elementarių taisyklių, kad patiekalai patiekiami kartu.

Kadangi sriuba buvo vos vos šilta, pasiūliau Katinienei nesidrovėti ir pradėti valgyti vienai, nes laukiant, kol atneš sriubą man, jai patiekta išvis būtų atšalusi.

Taip ir būtų nutikę, nes mano užsakymas atkeliavo dar po gerų 5 minučių.

Rūgštynių sriuboje pasigedome pačių rūgštynių, ji buvo šalta ir labiau priminė marmalą.

Bet va raugintų kopūstų sriuba – atvirkščiai, galėjo pasigirti tik pačiais kopūstais. Jei ne tas mažytis parūkytas šonkauliukas, tai būtų tik virti rauginti kopūstai. Abejoju, ar kas bandė ją paskaninti kokiais kepintais spirgučiais.

Žodžiu, pirmieji įspūdžiai nekokie, tad visas viltis sudėjome į antruosius patiekalus tikėdamiesi, kad jie reabilituos šio restorano virtuvę. O tai jiems turėjo pavykti, nes aš užsisakiau čia populiariausią kepsnį „Rambynas“. Kaip patikino jį man rekomendavusi padavėja, jis dar nė vieno kliento nenuvylė. Tikėjausi, kad ir cepelinų laukianti Katinienė bus tinkamai pasirinkusi, nes žemaičiai moka gaminti bulvinius patiekalus. Tad galima reabilitacija mes tikėjome, kol ant stalo nebuvo atnešti antrieji patiekalai.

Juos padėjusi padavėja taip greitai pasišalino, kad mes net nespėjome nustebę ką ir pasakyti.

O kaip nebėgsi, kai ant stalo padedi cepelinus, iš kurių vienas greičiausiai virtuvėje bus iškritęs ant žemės arba jį gaudydama puode virėja prismeigė kiaurasamčiu. O kad viską užmaskuotų, šliūkštelėjo į lėkštę viralo, kuriame virė cepelinai ir dar apliejo riebiu miltiniu padažu. Žodžiu, tas grožis ilgai stovėjo prieš akis, kol pagaliau atsitokėjęs nuėjau ieškoti padavėjos.

Ilgai įtikinėti, kad tai nevalgoma, nereikėjo. Pakako poros frazių, kad taip cepelinų nepatiekia net valgyklose, o čia restoranas, ir kad šio cepelinų „troškinio“ mes atsisakome.

Padavėja su lėkšte dingo virtuvėje, taip pat nunešdama ir prašymą padažą pakeisti grietine ir spirgučiais.

Atnešti cepelinai buvo nesužaloti arba, kitaip tariant, sužalotasis praplyšusiu pilvu gulėjo nugara į viršų, slėpdamas besprūstančią maltą mėsą lauk. Bet tai buvo jau daug geriau, nei prieš tai matytas vaizdelis. O ir padažas buvo supiltas į indelį, kur jis, sąžiningai pasakius, ir liko nepaliestas.

Galėčiau kabinėtis prie tarkių, prie mėsos, bet jau pakankamai pažeminau cepelinus aptarinėdamas jų išorę, tad palieku juos ir susikoncentruoju į savo lėkštę.

Ir čia vėl prisimenu žodį „restoranas“... Garnyras – kaip per šermenis pas suvalkietį, kai žmogus su keliais pomidorais, keliomis paprikomis ir tuzinu Pekino kopūstų sugeba garnyru nukloti 100 lėkščių. Nes kopūstą jis supjaustys taupiai ir išmes tik patį galą, o visas kitas dalis, kurios jau nelabai primena salotos lapus, o labiau pabąlusias medžio šakas, paslėps po permatomais pomidorais. Ir visą šį turinį apipurkš aliejumi, pagardintu žolelėmis, kurių irgi pagailės. O kam prieskoniai, jei aliejaus tik keli lašai. Tad štai tokias salotas aš gavau prie firminio restorano kepsnio.

Dar čia buvo puikiai iškeptos gruzdintos bulvytės iš šaldytų pusfabrikačių ir dienos vinis – „Rambyno“ kepsnys. Kodėl prisiminiau šermenis? Nes tas turinys, kuris buvo uždėtas ant kiekvienam lietuviui iki skausmo žinomo karbonado, dažniausiai šeimininkių naudojamas silkių salotoms su kepintomis morkomis svogūnais ir pomidorų pasta. Tiesa, prie silkės nebūna sūrio. Gal pirmieji kąsniai ir buvo įdomus, bet toliau valgydamas aš nustūmiau tą „kepurę“.

Jei būtų patiektas kitoks garnyras, gal ir ta kepurė būtų nepabodus. Bet valgant kepsnį ir užkandant tik bulvėmis džiaugsmu neapsipilsi...

Gurkšnodamas sultis ir žvalgydamasis po salę, prisimindamas, kaip aptarnavo mus padavėjos, kokį maistą valgėme, bandžiau surasti priežastį, kuri pastūmėjo šios maitinimo įstaigos savininką pavadinti ją restoranu, o ne valgykla. Tai, kad klientas gali užsisakyti sėdėdamas prie staliuko ir, kad jis sėdės ant odinių baldų, dar nėra priežastis tituluoti save restoranu.

Tai, kad Gediminas susapnavo geležinį vilką ir pastatė miestą, kuris tapo Lietuvos sostine, tik patvirtina, kad kartais loterijoje pavyksta laimėti. Bet restoraną restoranu daro ne svajonės ar sapnai, o sunkus darbas ir meilė tam, ką darai.

O dabar rašydamas išvadas galiu pasakyti tik viena: jei savininkai būtų tėvai, o restoranas būtų jūsų vaikas, atitinkamos instancijos už jo nepriežiūrą ir apleidimą jį iš jūsų atimtų ir neleistų prie jo artintis.

Vertinu restoraną „Rambynas“ vienetu. Nes jei jau vadinate save restoranu, turite ir būti jo verti. O jei norite, kad vertinčiau savo vizito įspūdžius trejetu, pasivadinkite valgykla.

Ir dar tą vietą meniu, kur rašote „Lietuviška virtuvė“, pakoreguokite. Mano rekomendacija būtų pakeisti į tokį užrašą – „Gamina lietuvės virėjos“. Tada bent bus kiek arčiau tiesos.

„Riebus katinas“

 

Restorano „Rambynas“ atstovai taip pakomentavo šią apžvalgą: „Tai nebuvo vertinimas, o buvo pažeminimas, įžeidimas ir norėjimas sužlugdyti. Įvykių paaštrinimui naudojami žeminantys epitetai ir grasinimai atimti restoraną. Jis pažemino ne tik mus, bet ir mūsų klientus, kurie nuolatos pas mus lankosi ir džiaugiasi.

Nesinori komentuoti „užsakytų“ straipsnių. Mus puikiai vertina mūsų klientai, su kuriais mes jau daug metų bendraujame – juk pagal žmonių rekomendacijas tas „katinas“ ir atėjo. Mes visada reaguojame į kritiką ir džiaugiamės, taisomės, kai ji yra pagrįsta, o ne vieno žmogaus „užsakyta“ nuomonė. Neklysta, kas visai nedirba. Tačiau negalima žeminti, įžeidinėti ir specialiai stengtis nuvertinti, pakenkti.“

lrytas.lt

 


Straipsnio komentarai

blagadariu2018-11-27
nu mes esam valge,ten patiekalai skirtingi,kepsniai ir garnyras tie patys,kaina skirtinga,daug sykiu buvo kad atejus nerandi stalo laisvo,jei ir randi tai niekas be taves paties nenusivalys stalo,langai nuterlioti nusikti balandziu,pakelkit galvas y virsu virs stalu,pazekit kaip ten juoda,viskas nusikta musiu..padavejos nemalonios,ziuri kaip papugos kad tik arbatpinigiu gautu,Ieva tokia pas juos dirba padaveja,viskas gal ir butu kaip ir tvarkoje,jei ne prieitu ir neprasytu arbatpinigiu grynai nahaliskai,zemas lygis,cia nuo zmogaus priklauso ar jis paliks ar ne,o cia padaveja priejus paklause ar paliksite arbatpinigiu..nu zemas lygis,Ieva jeigu skaitai,eik dirbt kurnors kitur,o ne kaulyk is zmoniu arbatpinigiu,manau supranti apie ka as?nes turbut ne is manes vienos prasei:D Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Vaida2018-11-22
Jei tiek blogu atsiliepimu gauciau, budama savininke, as rimtai susimastyciau, ka reikia pakeisti, o ne plustis ant komentatoriu, tai kaip gali padavejos gerbti klientus, jei net savininkai negerbia savo klientu? Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Kliente2018-11-22
Man Rambyno aptarnavimas senai 0 lygio, vis tikis, kad kazkas pasikeis i gera, bet tik prasteja, ten jokio mandagumo is padaveju nėra, gilaus kaimo lygio aptarnavimas neissipletus tik tiek galiu pasakyti.... Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Monika2018-11-22
Man asmeniskai Rambynas patinko del aplinkos..kazkodel man ten jauku, priesingai nei Deimse ar Kichen Inn...Vaikams budavo kuo uzsiimti. Bet tik tiek. Kazkas minejo, kad atnese neperkaitusi pyraga su ziugzdanciu ledu viduje..teko ir man toki malonuma abturet. Du kartus pyraga valgiau ir abu kartus jis buvo neperkaites. Ir tai buvo paskutinis taskas, del ko ten nebesilankau jau keli metai. Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Inga2018-11-21
Daugiau netvarkos nei kultūros. Mieliau renkuosi "Klumpe". Ten kultūra, švara ir pagarba egzistuoja. Visada kultūringo padavėjos. Pasiteirauja ar viskas tiko patiko ir ar skanu buvo. Visada kiek teko susidurti su nemalonumais atsiprašo ir ištaiso klaidas vienaip ar kitaip, bet tai padaro. O "Rambynę" nieko panašaus nesu sulaukusi. Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Dei2018-11-21
Kiek esu buvusi rambyne maistas niekada nepatiko. Einame ten pavalgyti tik kinų virtuvės maisto,nes jis tikrai labai skanus Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Monika2018-11-21
Del svaros pritariu-betvarke, stalai nesvarus. Del laukimo kol kazkas prieis pritariu dar labiau-paskutini karta 15minuciu laukusi kol bent meniu atnes- atsistojau ir isejau. Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Manau jie slepia mokesčius2018-11-21
Kas rašoma yra tiesos. Jei kas paklaustu kokia asociacija psakius žodį Rambynas, tai pirma būtų lipnūs stalai, ta tokia nehigiena ir glitnumas. Dar kas erzina tas haosas. Televizorius, muzika, ventiliatoriai ir čirškinantis kinietis, toks haosas aplinkui sunkiai patveriamas. Dar kai ko išmokome iš praktikos, tai atsisakitinėti grynais, nes kažkadais atsisakitant kortele teko sumokėti papildomą mokestį. Galėjo įspėti. Kaip galėjo įspėti kai užsisakėme picos ir atnešė po 45 min. Po 30 min ėjom ieškoti, sako daug užsakymų. Kodėl neįspėjote? Tai dabar vis paklausiame už kiek laiko bus. Kartai pasijunti ten kaip ignoruojamas žmogus, pvz sėdi 15 min ir niekas neprieina, apsirengi ir išeini. Arba sąskaitos neatneša. Tai neatsimenu kada paskutinį kartą atnešė, tai visad einu prie baro susimokėti. Ir tai vienintelė vieta Lietuvoje kur nepalieku arbatpinigių. Dėl virtuvės tai negaliu nieko blogo pasakyti, bet aptarnavimas!!!!!!! Rambynas nevertas restorno vardo. Elementarios kultūros ir pagarbos galėtumėte pasimokyti iš Šyšos valgyklos. Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Vidas2018-11-20
Vienas prašymas būtu Šilokarčemos, dėkite IP adresus, taip bus aišku ar tie patys žmonės komentuoja ar ne. Dėl Rambyno visiškai sutinku su autoriumi. Tikrai nusivyliau tiek aptarnavimu tiek ir kokybe. Deja tie "SENI" klientai turbūt nevalgė tikrame restorane ar didesniame mieste. Net miesteliuose aplink Šilute yra kur pavalgyti skaniau ir maloniau. Todėl Rambyno savininkai pagalvokite ar ilgai tempsite su tokiu aptarnavimu ir tokia virtuve. Kažkada tikrai buvo gerai, tačiau laikai keičiasi, laikas investicijoms ir atsinaujinimui. Sėkmės Komentaras patinka Komentaras nepatinka
vytas2018-11-20
buvau n kartu,bet sumazejus kinietiskom porcijom kone per puse,nelabai beapsimoka pietauti pas juos,klaipedoj antram aukste prie turizmo ziedo puse porcijos zenkliai didesne uz rambyno visa,padavejos atsiviepusios,ryziai ir gambao vistiena 13minuciu skirtumu patiekti,argi ne apsurdas,o kai isaukstino silutes smalizius,tas pyderiukas aptemtais dzinsais sita ale restorana,net juokas paeme,pati odeta ziauriai arogantiska,pastebejau kituose kavinese delfio lygio komentatore tapo,baisi eksperte kas kaip dekoruoja,kokios desertines lekstes,o pati pasirodo smuko zemiau silageles lygio,nebeisiu pas juos,tegu skradziai ta rambyna,nebent susiimtu smarkiai nusileistu ant zemes,nes zmoniu zenklus mazejimas,ir kaviniu augimas siluteje sudelios viska y savo vietas.. Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Neapsimeskit protingais 2018-11-20
Nenuostabu, kad cepelinai nebuvo puikūs. Kaip ir minėjote, autoriau, bulvinius patiekalus gerai ruošia žemaičiai. Šilutė priklauso penktam etnokultūriniui regionui - Mažąjai Lietuvai (Klaipėdos kraštui). Tai buvo galima pastebėti neišgirdus žemaitiško akcento. Žinote Lietuviškus patiekalus, bet nežinote Lietuvos istorijos. Taigi, neapsimeskite protingi kritikuodami, geriau pavartykime Lietuvos istorijos ir etnokultūros vadovėlius, pirma išmokime Lietuvos istorija, o po to pereikime prie etnokultūrinių regionų patiekalų.
Su pagarba, ne Žemaitis.
PEACE
Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Juozas2018-11-20
"Riebus katine",kiek moki už neigiamą komentarą,papietaučiau už tai "Rambyne".Ar tau užteko visų Šilutės restoranų darbuotojų vardų komentarams,kad šitaip dergti ant "Rambyno".Kodėl nepasirašei be slapyvardžio,geriau jau būtum "riebus šuo",šunys kandžiojasi,o katinai tai ne.Nepavyks tau šis triukas,seni klijentai gerai žino "rambyno" kokybę ir po tavo straipsnio jų dar gali padaugėti. Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Jolanta2018-11-20
Čia daug komentarų gal būt yra emocijų pagauti." Rambynas" yra kinietiškų patiekalų restoranas,o ne šnicelių ar cipelinų.Keturis kartus per mėnesį einame pietauti į restoranus,du iš jų yra Rambyne,nes norisi kinietiškų patiekalų.Šitiek metų veikia šis restoranas,ir niekam neužkliuvo. Darau išvadą,kad tai užsakytas straipsnis,nes restoranų Šilutėje daugėja,o žmonių tai ne .Na vienu žodžiu ten viskas labai gerai ir padavėjos ir meniu ir kultūra.Ax nebutūme mes lietuviai,kad neėstumėme vienas kito Komentaras patinka Komentaras nepatinka
As2018-11-20
Nevertas sito pavadinimo Rambynas Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Linas2018-11-20
Mums per valanda nesulaukus dienos pietu pasiule eiti i kebabine mat ten greiciau :D Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Inga2018-11-19
Jo ir mes nusivylem uzsisakem i darba salotu su lasisa, bet kazkaip kainos nepasiteiravom, kai paprase 8e uz porcija tai net zaktelejau. Ir dar uz tokia kaina nieko gero. Vienintelis maistas kas skanu ir galima valgyti tai kiniska virtuve. Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Toma2018-11-19
Mes valgem "Klumpeje" visada budavo skanu kol neradom kotletose plauku Komentaras patinka Komentaras nepatinka
nesvarbu2018-11-19
nieko gero parašyti apie šį " restoraną "negaliu o ir gerai norint neišeitų o dar po to ,kai atnešė sekančią dieną vakarykštę sriubą ,taip sutapo ,kad ėjome bandyti pavalgyti dvi dienas paeiliui,tikėjomės gauti kinietiškos lašišų sriubos ,bet vis neturėjo lašišos ,na gal ją siunčiasi iš Kinijos ........

Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Siga2018-11-19
Nevieną kartą teko ten lankytis,ir neivienas kartas nebuvo 10 balų,,maistas nėra blogas,bet valgykloj "Šyša" esu pavalgius ne vieną kartą skaniau.Man labiausiai isiminė aptarnavimas .Nežinau kaip ir su kuo palygint ,kad būtų akivaizdžiau ,toks jausmas kad būčiau jos kokia kaimynka ar siaip padrūškė, jokio etiketo, jokio skirtumo ,kad as klientė, toks jausmas , kad esu kalta ,kad moka jai grašius, todėl ,kaip moka ,taip ir elgiuos,čia tokiu šūkiu ten dirba žmonės ;((((, liūdna kur šypsena, ?kur kreipinys jūs,, ? Na manau nereikėtų mokint man barmeno padavėjo profesijos pagrindų, bet manau jos net to nėra baigusios, gaila nėra pasirinkimo didelio Šilutėje jei nori su šeima kur išeit , tad ir tenka gryžt , dėl vaikų , ;((( sėkmės, ir gal tikrai atlyginimai kalti , ? Komentaras patinka Komentaras nepatinka
pirkejas2018-11-19
O parduotuves pardavėjos malonios, tik duona ten "nemirtinga"galiojimo terminai tesiami tol kol "nepražyla" ar netampa mumijom:) Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Egle2018-11-19
Buvome ateje su vyru ir mazamete dukryte, kol laukem maisto padavejos paprasiau, jog atnestu stikline vandens mano dukrytei. Tai ji ispute akis ir pasimetusi sako Ar is krano tiks? Pagalvojau wtf??? Restoranas turi vandeni tik is krano??? Cia rimtai? Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Monika2018-11-19
Skaiciau si straipsni ir stebejausi, kaip kazkas galejo perskaityti mano mintis, nes viskas kas parasyta cia, buvo taip pat ir mano galvoje... Garnyrui komentaru neturiu, nes jis toks atsibodes, kad graudu darosi, apie padaveju elgesi net neverta kalbeti, nes ju kaip ir nera, nebent turi laukti keleta valandu, kol jos prie taves prieis, nes nu reikia prie baro susistoti, snekuciuotis, na neesme, bet kai ateini prie baro susimoketi pats ir negerai, nes nu ko negalejai palaukti kol ateis padaveja... Zodziu, lankaus ten nedaznai, bet netgi kai apsilankai tik karta metuose, atrodo lyg nepraejo ne viena diena, nes sioje vietoje niekas nepasikeicia Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Inga2018-11-19
O taip visi komentarai kaip pirstu i aki. Su vyru buvome kelis kartus uzsuke pavalgyt. Padavejos prie baro sedi pliurpia net nesiruosia meniu atnest. Ok eini pats ir prasai. Maistas atnesamas ne kartu, vienas pavalgo kitas laukia kol pabaigs. Saskaitos ir neatnesa turi eiti pats prasyt. O kai nueini paprasyt atrodo zvilgsniu nuzudys. Aptarnavimas toks kad jokiu arbatpinigiu net nekyla mintis palikt. Valgem tik kinietiska virtuve , tai buvo skanu. Del kitu patiekalu nzn. Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Toma2018-11-19
Baisus aptarnavimas. Su vaikinu atėjome pavalgyti tai net maisto kartu negalėjo atnešti. Saskaitos tai niekada gyvenime ant stalo neatnesa visada reikia eiti prie baro susimoketi. O nuejus parukyti į balkona yra nemalonu sedeti kai ten sedi 15-16 metu vaikai ir traukia cigaretes.. Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Mona2018-11-19
Esu buvusi pries kekis metus su drauge.Pamenu buvo vasara,uzsisakeme po kepsniuka.Vienas buvo pasvinkes o kitas nedakeptas.Mums pasake kad uoste su seimininke ir viskas gerai.Pasiule perkepti ir vel atnest.Atsisakeme.Sumokejome uz sultis ir isejome.O perkeptus turbut patieke kitiems. Komentaras patinka Komentaras nepatinka
opapa2018-11-19
kas mane užmuša ten tai vaikų riksmai nuolatiniai... Komentaras patinka Komentaras nepatinka
D2018-11-19
Tikrai tos vietos restoranu vadint negalima :D užsisakiau ledų ir pieno kokteilį vasaros metu, jis priminė arbatą, paklausiau, kodėl šiltas, padavėja man pareiškė, kad pieno šaldytuve jie savo "Restorane" nelaiko. Ir vietoj atsiprašymo, nes paprašiau pasiimt kokteilį atgal ir pinigų gražinti neprašėme, gavau garsų atsikirtinėjimą prieš visus klientus, pasijaučiau kaip turguj.... todėl taupau savo nervus ir skonio receptorius ir ten nebeinu. Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Vakar dienos kliente2018-11-19
Vakar dienos reziume- kinieciu virtuves net nebuvo galima uzsisakyti, uzsisakius jautienos antrikota sugrill darzovem ant lavos akmens: plonas kepsniukas akivaizdziai keptas ant griteliu, o grill darzoves tapo-zaliais keliais pomidorais... o besamelio padazas- pomidoru padazu... apie kartono skonio pica su dviem gruezineliais kumpio...bendras skonis-prastesnis uz pigiausia pica is dezutes parduotuves saldymo skyriuje... o apie imbierine arbata isvis patyliu-palikom padavejai, nes ji buvo tokio aitrumo, jog net didziausiam imbiero megejui pasidare bloga! -tau buvo musu ne pirmas apsilankymas cia, ir paskutinius tris kartus sulaukem neskanaus maisto, neatitinkancio meniu apraso, o apie padaveju kultura ir mentaliteta tikrai patyliu- valgykloj graziau aptarnauja! Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Savininkui2018-11-19
Sudas su bruknem ta serykla o ne restoranas. Jei suki varke suk normaliai. O patiekdamas isedas ir musdamas i krutine sakai kad cia Ramsay sedevrai yra geda. O jei valgyklos biznis neina, tai nenuodyk zmoniu ir uzdarykit ta serykla.
GEDA !!!!

Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Saulius2018-11-19
Nekarta teko tenais vakaryksti pasildyta kepsni gauti. Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Auguste2018-11-19
Viena karta paskambinau užsisakyti maisto i namus ir tai buvo paskutinis kartas, pokalbis su padavėja ar dar kažkuom vyksta labai atmestinai, vos išlemena žodžius , kaip robotas kalba, suprantu kad gal per diena pavargsta kalbeti, bet juk jusu darbas toks, nei vienas del to nekaltas, tai geriau nesigadinu sau nuotaikos ir nebeskambinu. Išmokit bendravimo. Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Mrs2018-11-19
Kartą draugė užsisakė pyragą, tai atnešė pusiau pašildytą, ledukai viduje traškėjo :D Priimkite kritiką, gerb. šeimininkai, trūkumų tikrai yra. Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Jurgita2018-11-19
Tikra teisybe parase aciu uz tioki straipsni sunku priimt kritika padavejos ir gal administratore net sunku suprast kas ten nes kedena plaukus ir apie plauku dazyma tik kalba negirdi net priejus gal savininkai net nesirodo ten apranga padaveju truksta zodziu su timpom ir kleckinom prijuostem aciu atsiprasau prasau nera tokio zofzio tai gana sena problema apie i namus priimama uzsakyma is viso aciu dar karta kad atskleidet sita problema seimininkai neisizeiskit bet atrodo kad jus mazai lankotes na telefonu darbuotoju naudojimas darbe tai dar vienas nepagarbos zenklas tiek lankytojui tiek dardaviui Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Jurgita2018-11-19
Tikra teisybe parase aciu uz tioki straipsni sunku priimt kritika padavejos ir gal administratore net sunku suprast kas ten nes kedena plaukus ir apie plauku dazyma tik kalba negirdi net priejus gal savininkai net nesirodo ten apranga padaveju truksta zodziu su timpom ir kleckinom prijuostem aciu atsiprasau prasau nera tokio zofzio tai gana sena problema apie i namus priimama uzsakyma is viso aciu dar karta kad atskleidet sita problema seimininkai neisizeiskit bet atrodo kad jus mazai lankotes na telefonu darbuotoju naudojimas darbe tai dar vienas nepagarbos zenklas tiek lankytojui tiek dardaviui Komentaras patinka Komentaras nepatinka
aa2018-11-19
KAŽKADA ten būdavo labai skani čili sriuba, eidavom ten vien dėl jos. Tačiau paskutinius kelis kartus gavome vien pomidoru padaža. Mėsos reikejo labai gerai paieškoti... Komentaras patinka Komentaras nepatinka
As2018-11-19
Cia tikra teisybe, kulturos nulis, surugusios visos vaiksto, nei laba diena nei viso gero..atnesa visiems skirtingu laiku, valgom po viena, arba irankius pats gali eit pasimti...o ziauriausia kai dar pasisaipo is tavo klausimo kai ko nors uzklausi,o susimoketi gali taip ir iseit nesumokejus, nes niekas neprieis.. Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Lankytoja2018-11-19
Mes tik pamatę šio "restorano" aplinką suvokėme, kad reikia sprukti lauk... Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Lankytoja2018-11-19
Mes tik pamatę šio "restorano" aplinką suvokėme, kad reikia sprukti lauk... Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Curka2018-11-19
Tragedija ten. Užsisakėmė picą, atnešė po gero pusvalandžio ir buvo žalia. Kai pasakėm padavėjai, tai ji tik paklausė tai ar valgysite ar galiu jau nunešti. O kas liečia kai paskambini užsisakyti maisto į namus, tai kai atsiliepe ta blondė kur stovi už baro, tai pasijauti kaltas, kad paskambinai, nes ištisai nepatenkinta ir nebaigus dar pokalbio meta ragelį, nes internete jai trukdo matai sedėti, ir maisto daugiau nebeužsisakinėjame. Bankrutuos jei nedarys išvadų. Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Aaa2018-11-19
Silutej vienintele vieta kuri primena kazka panasaus i restorana tai Kitchen inn kur aptarnavimas superinis maistas taip pat o visos kitos vietos tai niekaip nepavadinsi kaip valgyklom Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Gintare2018-11-19
Pritarčiau Katinui, nes kiek kartu buvus tiek nusivylus,apie maista patiekiama kartu net neturi supratimo, nes kiek lankemes su vyru valgeme atskirai. Apie saskaitas taip pat pritarčiau. O jūsų lankytojai nebent vietiniai paaugliai užsuke pavalgyt ir dirbantys žmones užsuke dienos pietų,kaip ir bet kokioi valgykloi. Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Beviltiška 2018-11-19
Bet Katinas teisus. Kiekvieną kart nuėjusi,tikiuosi kad bus geriau. Bet visada nusiviliu personalu, nori užsisakyti lauki pusvalandį, užsakymo lauki pusvalandį ir net iki valandos (čia žinoma galima ir palaukti, nes galbūt atneš skanų patiekalą, o cepelinų ten niekad nevalgyčiau), pavalgęs lauki čekio dar ilgiau, iš tų nnervų nori greičiau išeiti tada pats keliauji link baro susimokėti. Vieną tikrai žinau, skaniausiai gamina tas "kinas" ir dar skanūs keli desertai. Viskas. Kainas užsikėlę bet nėra už ką mokėti, net valgyklose kartais skaniau būna ☺
Komentaras patinka Komentaras nepatinka
DEIMANTE 2018-11-19
Nu atleiskite, bet labai daug teisybes, atvykome į Šilutę po daugelio laiko, nuvykome į mano paauglystės mėgta
'' Rambyną'' ir žinokite labai nuvyle, maistas šaltas, duona kepta riebi, neįmamoma valgyti, nu galime pasidžiaugti arbata su jazminais ir Gira, be to aptarnavimas tragiškas, nei laba diena, nei viso gero, nei skanaus ir arpatiko, vienu žodžiu NUVYLĖ.
Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Citizen 2.02018-11-19
Daug ko gyvenime matęs, bet kad užsakymus ant rankos užsirašinėtų... Stebuklų kraštas ar provincija? Spręskit patys. Komentaras patinka Komentaras nepatinka
As2018-11-19
Tiesa parašyta, aš ir girdžiu kaip kiti sak, kad tenais skanu bet realiai tai valgykla yra Komentaras patinka Komentaras nepatinka
Apklausa
Ar perkate ekologiškus produktus?