Konstitucijos egzaminas 2015

2015-09-16, Šilutės rajono savivaldybės informacija

Rugsėjo 29 d., antradienį, 12 val., Šilutės rajono bendruomenė kviečiama dalyvauti Konstitucijos egzamine ir išmėginti savo Konstitucijos žinias. Visuotinėje teisinių žinių pasitikrinimo akcijoje taip pat kviečiami dalyvauti visi Lietuvos piliečiai, moksleiviai ir nuteistieji. Egzamino užduotys bus parengtos skirtingoms tikslinėms grupėms: teisinį išsilavinimą turintiems ir jo siekiantiems piliečiams bei piliečiams neturintiems ir nesiekiantiems teisinio išsilavinimo.

Egzaminas vyks Šilutės rajono savivaldybės administracijos Mažojoje posėdžių salėje, adresu Dariaus ir Girėno g. 1, Šilutė.

Egzamino trukmė – 45 min.

Visus mūsų bendruomenės narius, norinčius pasitikrinti teisines žinias, kviečiame registruotis į Konstitucijos egzaminą 2015 portale DELFI arba rugsėjo 29 d. 12 val. Šilutės rajono savivaldybėje, adresu Dariaus ir Girėno g.1, Šilutė.

I etapas – rugsėjo 29 d., skirtas visiems piliečiams. Numatoma egzamino pradžia – 12 val. I etapo metu dalyviai atsakinės į 30 uždarų klausimų.II etapas – spalio 13 d., skirtas geriausiai I etape pasirodžiusiems piliečiams. Į antrą etapą patekę egzamino dalyviai apie laikymo vietą ir laiką bus informuoti individualiai.

Konstitucijos egzamino 2015 laimėtojai bus pasveikinti 2015 m. spalio 26 d. iškilmingos ceremonijos Prezidentūroje metu.

Daugiau informacijos: Rasa Bičkauskienė, tel. nr. 8 441 79224, el. p.rasa.bickauskiene@silute.lt

Iki pasimatymo su Konstitucija!


Straipsnio komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pirmasis!
Apklausa
Ar Lietuvoje reikėtų uždaryti rusakalbių mokyklas?